YENİDOĞAN MAHALLESİ’NDEKİ DEV PARK PROJESİ START ALDI

YENİDOĞAN MAHALLESİ’NDEKİ DEV PARK PROJESİ START ALDI

BAŞKAN BAKICI MANİŞAR PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDUBozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Manişar Parkı’ndaki çalışmalara katılarak incelemelerde...

A+A-

BAŞKAN BAKICI MANİŞAR PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Manişar Parkı’ndaki çalışmalara katılarak incelemelerde bulundu.

Yenidoğan Mahallesi’nde yapımına başlanan, Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın proje çalışmalarını titizlikle takip ettiği ve yapımına özen gösterdiği projelerden biri olan Manişar Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Park alanına gelen Belediye Başkanı Fatih BAKICI, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR ile birlikte çalışmalara katılarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Park alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan BAKICI çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Park alanındaki incelemelerin ardından civardaki çocuklarla da ilgilenen Başkan BAKICI onlarla bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

unnamed-(4).jpg

Havaların uygun olması ile birlikte yaklaşık olarak 15 gün önce başlatılan Manişar Parkı’ndaki çalışmalar ilk olarak zemin ve alt yapı çalışmaları ile başladı. Toprak tesviyesinin ardından şelalenin perde duvarlarının yapımına başlandı. Havaların yumuşayarak inşaat yapım işleri için müsait hale gelmesini fırsat bilen ekipler betonarme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yenidoğan Mahallesi’nde 9500 metrekarelik alan üzerine yapılacak park alanının içerisinde şelale görünümlü, fıskiyeli süs havuzu, kafeterya, çocuk oyun alanı, park çevresinde yürüyüş, koşu ve fitness aletlerinin bulunduğu alanlar, yeşil alan düzenlemeleri, piknik alanları, kamelya ve oturma bankları, otopark ve güvenlik kabini bulunuyor. Manişar Parkı çalışmalarının yaz aylarında tamamlanarak Ağustos ayında da faaliyete geçmesi planlanıyor.

unnamed-(3).jpg

Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.