135 BİSİKLET İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

135 BİSİKLET İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI

Bozüyük'te yaptığı çalışmalarla her daim ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Güneşspor Kulübü Yardımlaşma Grubu daha önce gerçekleştirmiş olduğu projenin ikincisini yaptı.

A+A-

Bozüyük Güneşspor Yardımlaşma Grubu üyeleri hayırseverlerin ihtiyaç fazlası olan ve kullanmadığı ancak kullanılabilirliği olan 2-14 yaş aralığına uygun bisiklet, itirgit, scooter, paten ve kaykay gibi ürünlerini topladılar. Bakım ve onarımı yapılan bu ürünleri ihtiyaç sahibi olup çocukları olan ailelere dağıtılarak bu ailelerin yüzleri güldürüldü. Aynı zamanda doğru orantıda milli ekonomiye katkı sağlanmış oldu. İlk kez bu ürünlere sahip olma mutluluğu yaşayan aileler çocuklarıyla birlikte bu mutluluğu doyasıya yaşadılar.
 Kulüp Başkanı Ümit Kök böyle güzel bir çalışmaya aracılık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Ümit Kök, "Bozüyük Güneş Spor Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu olarak hayırsever üyelerimizin   destekleriyle  ikincisi gerçekleşen 2.El Bisiklet Dağıtma Şenliğimizi gerçekleştirdik. Bu yıl toplamda 135 adet bisikleti çocuklarımıza ulaştırdık. Bugünkü yapılan etkinliğimizde de 42 adet bisikleti çocuklarımıza hediye ettik. 

529ce667-e833-49cd-9ba9-e41fc2dfc80b.jpg
Sosyal Medya sorumlusu Burçin Köroğlu ise; ""30 Ağustos zafer bayramımızı çocuklarımızı mutlu ederek kutlamış olduk. Büyük ilgi gören etkinliğimizde ayrıca Güneş Spor Kulüp Yardımlaşma grubumuzun kendi elleriyle hazırladığı 350 kişilik aşure ikramı yapıldı. Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları aldıkları bisikletlerle yüzleri gülerken ailelerine kulübümüzde aşure ikram edildi.
Bozüyük Belediye Başkanımız Sn Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun ve Başkan yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu , İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Başkan Vekili Mehmet Erkoç ve Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök' ün katılımlarıyla dağıtım gerçekleşti. 
Tüm katılımcılara, destek olan herkese ve bisikletlerin bakım ve onarım noktasında işçilik olarak bizlere destek olan  Özen Motor ve Bisiklete  teşekkür ederiz."

f30bc29f-dd65-432f-ab1d-73552819c8bc.jpg

Bu haber toplam 1978 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.