15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN KOŞTULAR

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN KOŞTULAR

 Bozüyük Saffet Şeker Ortaokulu tarafından ‘Bozüyük 15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyor’ sloganıyla kros müsabakaları düzenlendi.Okul Müdürü...

A+A-

 

Bozüyük Saffet Şeker Ortaokulu tarafından ‘Bozüyük 15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyor’ sloganıyla kros müsabakaları düzenlendi.

Okul Müdürü Yavuz Öztürk yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi sonucunda şehit olan vatandaşlarımızın anılması, öğrencilerde demokrasi bilincinin geliştirilmesi, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Kros Müsabakaları düzenlendi. Okulumuz tarafından organize edilen müsabakalar ilçemiz ortaokulları öğrencilerinin katılımıyla ‘Bozüyük 15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyor’ sloganıyla gerçekleştirildi.

Müsabakalar küçük erkekler ve kızlar, yıldız erkekler ve kızlar olmak üzere toplam 4 kategoride yapılmış olup, etkinlik sonrasında dereceye giren sporculara madalya ve tüm sporculara katılım belgesi verildi. Etkinliğimize katılan tüm okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi.

1-(1).jpeg

2-(1).jpeg

Bu haber toplam 2240 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.