2. ŞUBESİ AÇILDI

2. ŞUBESİ AÇILDI

 Bozüyük’te 10 yılı aşkın bir süredir gıda sektöründe faaliyet gösteren Özgüneş kardeşler, Sultan Sofrası ismiyle hizmet verdikleri işyerlerinin...

A+A-

 

Bozüyük’te 10 yılı aşkın bir süredir gıda sektöründe faaliyet gösteren Özgüneş kardeşler, Sultan Sofrası ismiyle hizmet verdikleri işyerlerinin 2. Şubesini açtılar.

Kasımpaşa Mahallesi Eminağa Caddesi üzerindeki işyeri açılışına ilçe siyasetinin önde gelen isimleriyle birlikte çok sayıda esnaf ve davetlilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı. İlçe Müftüsü Selami Bağcı tarafından yapılan duaların ardından işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Geniş ve nezih ortamı, zengin yemek çeşitleri ve güler yüzlü personeliyle Bozüyüklülere hizmet verecek olan Sultan Sofrası’nın 2. Şubesi toplu yemek ve özel günlerinizde de sizlerin yanında yer alıyor. İşyeri sahibi Ali Özgüneş, açılışa katılan tüm konuklarına teşekkür ederken şubelerinin kendilerine ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Sultan Sofrasının 2 şubesinde yaklaşık 15 personelin istihdam edileceği belirtildi. Bizlerde Özgüneş Kardeşlere yeni şubelerinin hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyoruz.  

acilis-(32)-(1).jpg

Bu haber toplam 2992 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.