2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Bozüyük'te gerçekleşti

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Bozüyük'te gerçekleşti

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları tüm Türkiye'de son hızla seçim çalışmaları başladı. 26. ve 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyon Üyesi Osman Mesten 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programında Bozüyük'te ilk olarak Ticaret ve Sanayi...

A+A-

2023'e Doğru Şehir Buluşmaları tüm Türkiye'de son hızla seçim çalışmaları başladı. 26. ve 27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyon Üyesi Osman Mesten 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları programında Bozüyük'te ilk olarak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vali Çelik'i ve yönetimini, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Gesge ve Mesut Çetin ile birlikte ziyaret etti. 

2023e-dogru-sehir-bulusmalari-bozuyukte-gerceklesti.jpg

Ardından Önceki Dönem Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı ziyaret eden Osman Mesten Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük siyaseti ile ilgili bilgiler aldı. 

2023e-dogru-sehir-bulusmalari-bozuyukte-gerceklesti1.jpg

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 81 ilde düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bursa Milletvekili Osman Mesten Bozüyük'te gençlerle bir araya geldi. Milletvekili Mesten gençlerle buluşmasında, "Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' çerçevesinde Bozüyüklü genç kardeşlerimizle sohbet etmeye, istişare etmeye ve değerli yenilikçi fikirlerinizi öğrenmeye geldik. Bozüyük İlçemizi yakından tanıma fırsatı bulduk." diye konuştu.

2023e-dogru-sehir-bulusmalari-bozuyukte-gerceklesti2.jpg

Bu haber toplam 2982 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.