4-0 MAĞLUP ETTİ

4-0 MAĞLUP ETTİ

Bilecik'i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan takımın belirleneceği Play Out maçında Bozüyük temsilcisi Vitraspor Bilecikspor'u 4-0 mağlup etti.Karşılaşmayı...

A+A-

Bilecik'i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan takımın belirleneceği Play Out maçında Bozüyük temsilcisi Vitraspor Bilecikspor'u 4-0 mağlup etti.

Karşılaşmayı Burak Olcar, Oğuzhan Yiğit Karpuz ve Oğuzhan Arslan hakem üçlüsü ile yönetti. Bilecikspor karşılaşmaya Hakan Dura, Şahin Ada( 78 dk. Oğuzhan Yol) , Yusuf Aydın, Okan Ünver, M.Yunus Altın, Bayram Nayan( 65 dk. Yusuf Fidan), Fuat Ünal( 60 dk. Celal Daş), M.Ali Özcan, Ahmet Arslan, Tamgaç Keçe ve Mustafa Bingöl on biri ile çıktı. Vitraspor ise Engin Türkmen, Uğur Demir(85 Mustafa Demirer) , Sergen Kaplan, Serhat Eruyar, Gökhan Ayhan, Oğuz Çelik, Fatih Tüfek, Vedat Karadağ (70 dk. M.Ümit Başaran, Metin Uğurlu, Serkan Çelik, Muhammet Bal ( 83 dk. İbrahim Şener) on biri ile sahada yer aldı.

Maçın ilk yarısını duran toplardan bulduğu gollerle 2-0 önde tamamlayan Vitraspor, maçın ikinci yarısında da üstün olan taraf oldu. 60 ve 90. dakikalarda bulduğu gollerle maçı 4-0 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Bilecikspor, Bilecik 1. Amatör kümede oynamaya devam ederken, Bozüyük Vitraspor BAL liginde önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edecek.

3-215.jpg

Bu haber toplam 3081 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.