“AÇIKLAMA DERNEĞİMİZ ADINA YAPILMIŞTIR”

“AÇIKLAMA DERNEĞİMİZ ADINA YAPILMIŞTIR”

Bozüyük’te dün manşetten verdiğimiz AK Parti meclis üyesi ve ERBAYDER Dernek Başkanı Veysel Kılıç’ın sözlerini aktardığımız “Bu sitem Kime?”...

A+A-

Bozüyük’te dün manşetten verdiğimiz AK Parti meclis üyesi ve ERBAYDER Dernek Başkanı Veysel Kılıç’ın sözlerini aktardığımız “Bu sitem Kime?” başlıklı haberimizin ardından ERBAYDER Yönetim Kurulundan yazılı bir açıklama geldi. Dernek yönetim kurulu üyeleri yaptıkları yazılı açıklamada Veysel Kılıç’ın festivalin kapanış konuşmasında dile getirdiği sitem dolu sözlerin camianın hisleri olduğunu ve bu sözleri meclis üyesi olarak değil ERBAY Derneği adına yaptığını ifade ettiler.  

Yapılan açıklamada “Geçtiğimiz günlerde 8 günün ardından ERBAYDER festivalinin finalini gerçekleştirdik. Biz dernek yönetimi olarak 8 günlük "Yöresel Lezzetler Günleri" festivali final gecesinde "Biz Türkiye’yiz" adlı gösteriye gösterilen yoğun ilgi ve alakanın bizleri fazlasıyla memnun ettiğini buradan ifade etmek istiyoruz.

“Bu sitem AK Parti Meclis Üyesi olarak değil temsil ettiği ERBAY Derneği adına yapılmıştır”

Final gecesinden sonra sosyal medya üzerinden Başkanımızın ve konuşmasında yer verdiği siteminin yanlış mecralarda değerlendirildiğini üzülerek görmekteyiz. Dernek başkanımızın siteminin sonunda ifade ettiği gibi, dost umduğundan küser. Başkanımızın bizim dost olarak nitelendirdiklerimize karşı camiamızın hislerine tercüman olması bazı kişi ve çevreleri rahatsız ettiğini görmekteyiz. Dernek başkanımızın bu sitemini AK Parti Meclis Üyesi olarak değil temsil ettiği ERBAY Derneği adına yaptığını ve hemşerilerimizin hissiyatını dile getirdiğinin bilinmesini isteriz.

Ayrıca bilinmesini isteriz ki derneğimiz "Bozüyük Erzurumlular Bayburtlular Derneği"dir. Bizler Bozüyüklüyüz ve bundan büyük onur duymaktayız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Bozüyük'ün sosyal, ekonomik ve kültürel hayatında aktif rol almaya devam edeceğiz. Final gecesinde en yüksek sesle dillendirdiğimiz gibi "Biz Türkiye’yiz" ve biz birlikte Bozüyüklüyüz. Dernek Başkanımızın bu siteminin siyasi malzeme konusu edilmesine izin vermeyeceğimizi ve konuyu yakından takip edeceğimizin bilinmesini isteriz” denildi.

Bu haber toplam 2901 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum