AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından Cemalettin Köklü Parkı'nın yenilenmesi projesi kapsamında geçtiğimiz Nisan ayında başlatılan çalışmaların tamamlanmak...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından Cemalettin Köklü Parkı'nın yenilenmesi projesi kapsamında geçtiğimiz Nisan ayında başlatılan çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.
Hayata geçirilecek olan proje ile birlikte şehrin merkezinde, içinde barındırdığı kafeteryası, fıskiyeli süs havuzları ve modern görünümlü yeşil alanları ile muhteşem bir park Bozüyüklü vatandaşların hizmetine sunulacak. Cemalettin Köklü Parkında ekipler tarafından çalışmalar devam ederken; kafeterya binası, havuzlar, aydınlatma direkleri ve peyzaj düzenlemeleri büyük ölçüde tamamlandı.
Bozüyük Belediyesi için bulunduğu konum ve tarihi nedeni ile vizyon projelerden biri olan Cemalettin Köklü Parkı'nın tamamlanmasının ardından Bozüyüklü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi beklenirken, çalışma ile ilgili olarak vatandaşlar, özellikle şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir ortamın yapılmasından dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. 

452a9.jpg


Bu haber toplam 1918 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.