AK PARTİ'DEN CHP'YE AÇIK MEKTUP

AK PARTİ'DEN CHP'YE AÇIK MEKTUP

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel’e mektup yazarak içerisinde anayasa maddelerinin yer aldığı kitapçık ve...

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel’e mektup yazarak içerisinde anayasa maddelerinin yer aldığı kitapçık ve broşür gönderdi. İlçe Başkanı Mesut Çetin, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir radyo programında yaptığı açıklamayla referanduma sunulan Anayasa maddelerini bilmediği ortaya çıktı. Bizlerde CHP İlçe Başkanlığına yürütmüş oldukları çalışmalarda yardımcı olabilmesi adına Anayasa maddelerinin basılı olduğu broşür ve kitapçıkları göndermeyi uygun gördük” dedi.

İlçe Başkanı Mesut Çetin yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi. Çetin, “Sayın Esel; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Mart 2017 günü Best FM Radyosunda 16 Nisan 2017 günü yapılacak olan, Halk oylamasıyla ilgili görüşlerini açıklarken yapmış olduğu konuşma; CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu Halk oylaması maddelerini bilmiyor mu diye yorumlanmaya başlandı.

Bizlerde bu videoyu dinlediğimizde böyle bir konuşmanın olduğunu üzülerek görmüş bulunuyoruz. AK Parti teşkilatları olarak; bizler Bozüyüklü hemşerilerimizin yapılacak olan halk oylamasında değiştirilecek olan Anayasa maddelerini TBMM den geçtiği gibi anlatarak, vatandaşlarımızın bilgilenmesine yardımcı olmaya çalışıyoruz.

EVET veya Hayır oyu vermenin vatandaşlarımızın demokratik bir hakkı olduğunu düşünüyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun radyo programında yapmış olduğu konuşmadan anlaşılacağı gibi, CHP’lilerin yapılacak olan Anayasa değişiklik maddelerini bilmediklerinin ortaya çıktığını görüyoruz. Bu nedenle sizlere yürütmüş olduğunuz çalışmalarda yardımcı olabilmek adına Anayasa maddelerinin basılı olduğu broşür ve kitapçıkları göndermeyi uygun gördük. 16 Nisanda yapılacak olan Halk oylamasının İlçemize, İlimize, Ülkemize güzellikler getirmesini dileriz” dedi.

unnamed-011.jpg

Bu haber toplam 4093 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum