AK PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

AK PARTİ’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.Gazetemiz...

A+A-

Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan Mesut Çetin ve beraberindekiler 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramımızı kutlayarak çalışmalarımızda başarılar dilediler. Bir siyasetçi olarak kendileri için basının her zaman önemli olduğuna değinen Başkan Mesut Çetin, ”Kamuoyunun aydınlatılması, farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesi ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde siz değerli basın mensuplarımıza büyük görevler düşüyor. Sizler de ilçemizin önde gelen basın kuruluşu olarak bu görevi en iyi şekilde yerinize getiriyorsunuz. Bu bağlamda sizlere teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep’te Başkan Mesut Çetin ve yönetim kurulu üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.

ziyaret-haber-(11)-(2).jpg

Bu haber toplam 2218 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.