AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI PAZARYERİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANLARI PAZARYERİ’NDE BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl ve İlçe belediye başkanları aylık olağan istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.Toplantıda...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti Bilecik İl ve İlçe belediye başkanları aylık olağan istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda Belediyeler tarafından yürütülen projeler ve çalışmalar değerlendirilirken, konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Bakıcı ; “Ak partili belediye başkanları olarak düzenlediğimiz olağan toplantılarımız da göstermektedir ki birlik ve beraberlik içinde ilimiz ve ilçelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bizler hizmet için göreve geldik, böylede devam ediyoruz” dedi. Toplantı sonunda Başkan Bakıcı ev sahipliği için Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’a teşekkür etti.

bsk--bld-baskanlari-istisare-topl-pazaeyeri-2-(1).jpg
Pazaryeri Belediyesi Kültür Merkezi’nde AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık başkanlığında yapılan toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna katıldı.

 

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.