AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN BAKICI’YA SÜRPRİZ

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN BAKICI’YA SÜRPRİZ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin  ile birlikte düzenlenen...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Bozüyük Ak Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin  ile birlikte düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Bozüyük Eylül Kafeterya’da düzenlenen akşam yemeği öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Doğan Tunç; “Birlikte görev aldığımız süreç içerisinde Bozüyük için yaptıkları çalışmalar ve pek çok ilki gerçekleştiren Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyorum. Albay İbrahim Çolak Köşkü’nün müzeye çevrilmesi ve Yerel Yönetimler Dergisi tarafından klimalı duraklar nedeni ile iki muhteşem ödüle layık görülen Belediye Başkanımız ile çalışmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Daha nice güzel projelere imza atmamız dileği ile” diyerek Meclis Üyeleri adına Başkan Bakıcı’ya sürpriz yaparak hediye ve çiçek takdiminde bulundu.

bsk-meclis-uyelerinden-surpriz--8.jpg
AK Partili Meclis Üyeleri tarafından yapılan bu sürpriz karşısında şaşıran Başkan Bakıcı’nın oldukça heyecanlandığı da gözlerden kaçmadı. Yapılan sürprizden dolayı ayrıca duygulanan Başkan Bakıcı ; “4 yıldır sizlerle birlikte çalışmaktan mutluyum. Siz değerli Meclis Üyelerimiz ve Ak Parti İlçe Başkanımız Mesut Çetin’e teşekkür ediyorum. Aldığımız ödüller bizim için vatandaşlarımıza daha çok hizmet etmemiz için bir teşvik niteliğindedir. Bu güzel akşam için hepinize teşekkür ediyor, daha nice güzel ve faydalı projelere hep birlikte imza atmamızı diliyorum” dedi.
Yapılan sürprizin ardından Meclis üyeleri ve ilçe başkanı Mesut Çetin ile birlikte yemek yiyen Başkan Bakıcı, Bozüyük’te devam eden projeler ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili olarak istişarelerde bulundu.  

bsk-meclis-uyelerinden-surpriz--7.jpg


Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.