Alacak Verecek Davası Kanlı Bitti

Alacak Verecek Davası Kanlı Bitti

Eski Sanayi sitesinde silah sesleri yankılandı

A+A-

Bozüyük Eski sanayi sitesinde silah sesleri yükseldi. Alacak verecek davası yüzünden çıkan tartışma sonucunda silahlar konuştu. Tartışmanın hararetlenmesiyle bir kişi yaralandı vuran kişi ise kayıplara karıştı.
İddialara göre, olay akşam saatlerinde eski sanayi sitesi bölgesinde gerçekleşti. Y.K. isimli şüpheli ile henüz ismi öğrenilemeyen şahıs arasında alacak verecek davası yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi sonucunda Y.K. isimli şüpheli yanında getirdiği silahı ateşleyerek diğer şahısı ayaklarından vurdu. Olay sonrasında 112 Acil Sağlık ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesine sevk edildi.
Olayın şüphelisi Y.K.’nın olay yerinden aracıyla hızla uzaklaştığı ve bir müddet sonra aracını da park ederek kayıplara karıştığı kaydedildi. Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince firari Y.K’nın yakalanması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

aas.jpg


Bu haber toplam 17410 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.