“ALDIĞI BAYRAĞI YUKARILARA TAŞIYACAKTIR”

“ALDIĞI BAYRAĞI YUKARILARA TAŞIYACAKTIR”

Bozüyük MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, ülkü ocağı başkanlığına atanan Serdar Pehlivan’ı kutladı. Aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına...

A+A-

Bozüyük MHP İlçe Başkanı Ramazan Ayva, ülkü ocağı başkanlığına atanan Serdar Pehlivan’ı kutladı. Aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Ramazan Ayva açıklamasında, “Geleceğimizin en büyük teminatlarından olan ülkücü gençlerimiz gözbebeğimizdir. Ülkü ocakları bize rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin emaneti olan gençlerimizin vatan millet sevgisi ile yetişmesi, bilinçli yaşantısı, tavırları ve duruşuyla birer Türk milliyetçisi olarak yetişmesi için kurduğu bir ilim irfan yuvasıdır.

Bir diğer emaneti de doktriner Türk milliyetçilerinin siyasi oluşumu olan milliyetçi hareket partisidir. Başbuğumuzun emanetleri liderimiz genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin uhdesinde ve emin ellerdedir. Genel başkanım Dr. Devlet Bahçeli beyin talimatları doğrultusunda sözünden çıkmadan gittiği yol yolumuz, sözü sözümüz, kararı kararımızdır. Bozüyük ülkü ocağı başkanlığına atanan Serdar Pehlivan kardeşimi bu zor ve sıkıntılı dönemde birileri görevden kaçarken verilen bu görevi yüklendiği için kutluyorum.  Bozüyük MHP ilce başkanı olarak yönetimimle birlikte yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum. Aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına olan inancımız mutlaktır. Bu irade bu feraset bu bilgi birikimi bu kararlılık Serdar kardeşimde var. İnşallah bunu da ilerleyen zamanda herkes görecek ve öğrenecek.” Dedi.

unnamed-018.jpg

Bu haber toplam 2199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.