"AMACIMIZ HİZMET BEKLENTİMİZ DUA"

"AMACIMIZ HİZMET BEKLENTİMİZ DUA"

Bozüyük'te sosyal medya üzerinden son günlerde adını sıkça duyuran ''İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' grup yöneticisi Kısmet Sağlam ve...

A+A-

Bozüyük'te sosyal medya üzerinden son günlerde adını sıkça duyuran ''İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' grup yöneticisi Kısmet Sağlam ve ekibi kurban bayramında da ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştu.

Kurban Bayramı münasebetiyle, Bozüyük’te kurban kesen hayırseverler grup aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine kurban paylarını gönderdi. Dur durak bilmeden çalışan grup yöneticileri bayramın ilk gününden itibaren kapı kapı gezerek kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

kismeth71.jpg

Yapılan yardımlarla ilgili gazetemize açıklama yapan ''İhtiyacın olmayanı, ihtiyacı olana verelim' grup yöneticisi Kısmet Sağlam, amacımız hizmet beklentimiz dua ifadelerini kullandı. Açıklamasında;

“Kurban Bayramı münasebeti ile grubumuz ihtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim üyeleri ve Bozüyük'te kurban kesen hayırseverler tarafıma ulaşarak, sizler ihtiyaç sahiplerini daha iyi tanıyorsunuz biz paylarımızı size versek sizlerde bizim için dağıtır mısınız diye rica edince amacımız insanlara yardımcı olmak ve ihtiyaç sahiplerine bir şekilde faydalı olmak olduğu için severek kabul ettik. Bu görevi bayramın 1. Günü ve 2. Günü olmak üzere seve seve üstlendik.

Belirlediğimiz noktaya kesilen hayvanların payları ayrılmış bir şekilde gelerek bize teslim edildi. İki yüze yakın pay tarafımıza ulaştırıldı. Bayramın birinci günü eşim ve çocuklarımla, ikinci günü ise grup adminleri ile çıkarak Bozüyük'ün her mahallesindeki bildiğimiz ihtiyaç sahiplerine ve kurban kesemeyen birçok aileye vekaleten aracılık ettik. Üç ayrı koldan paylaştığımız mahallelere ikişerden oluşan admin grubumuzla titizlikle ve özenle kapılarına kadar giderek payları teslim ettik grubumuz ihtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim birçok güzelliğe imza attığı gibi bu bayramda kurban payı dağıtarak ortak olduk.

kismets.jpg

“Türkiye'nin her yerinde örnek olmaya devam edeceğiz”

Bizler bize güvenen ve bize yüklenen her görevi başarıyla yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz karşılığında ne mi bekliyoruz sadece Allah razı olsun desinler bize yeter biz bir iyilik hareketi başlattık.

Allah nasip ederse Türkiye'nin her yerinde örnek olmaya devam edeceğiz kimilerine göre basit işlerle uğraşıyor olabiliriz ama biz basit sevaplar seviyoruz. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz tek gayemiz var birilerine yardımcı olurken diğerlerini mutlu etmek ve bu ikili ilişkiden sadece ve sadece hayır duası almak. Grup adminlerim Tuğba Tuna, Yasemin Günenç, Gülşehri Gülmen, Nuran Özken, eşim Aydın Sağlam, kardeşim Emre Köse, kuzenim Yeşim Bozkurt ve admin olmayıp Barbie tüylü grup için mücadele eden tüm grup üyelerimize tekrar sizin aracılığınızla teşekkür ederiz "amacımız hizmet beklentimiz dua" dedi.

kismeth7.jpg

Bu haber toplam 10906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.