AMATÖR SPORUN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

AMATÖR SPORUN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Geleneksel hale gelen Bilecik Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısının 10.’cusu Bozüyük’te gerçekleştirildi. Bozüyük Yediler Mahalle Konağı’nda...

A+A-

Geleneksel hale gelen Bilecik Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısının 10.’cusu Bozüyük’te gerçekleştirildi. 

Bozüyük Yediler Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, ve Bilecik’te faaliyetlerine devam eden amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticileri ve teknik ekipleri katıldı.

Toplantıda ilk olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik ve ilçeleri için oldukça önemli olan istişare toplantılarının 10.’suna ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti. Bu toplantıların asıl ve en önemli amacının sporun gelişmesi ve gençlerimizi spora teşvik etmek olduğunu belirten Başkan Bakıcı “Bu toplantılar sayesinde bu amaçta bir adım atabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyor, bireysel ve takım sporlarının gelişmesinde üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Mahallelerimizde yapımını tamamladığımız sentetik sahalarımız ile ilçemizde gençlerin spora olan ilgisini arttırmak en önemli amacımız. Bunun yanı sıra belediye bünyesinde açtığımız çeşitli branşlarda spor faaliyetleri ile geleceğin profesyonellerini yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Ben en başta bir Bozüyük’lü olarak yıllarca spor ile uğraşmış birisi olarak tek istediğim sporun centilmence ve dostluk içinde kalmasıdır. Geldiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyor aynı zamanda “BAL” liginde bizleri temsil eden Vitra Spor’u tebrik ediyorum” dedi. Başkan Bakıcı’nın ardından söz alan Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız; “Bozüyük’te yapılan bu toplantıda bulunmaktan mutluluk duyuyor aramızda yer aldığınız için salonda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan sportif çalışmaları Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü olarak takdir ediyoruz. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 buçuk saat sürerken il genelinde ki amatör spor kulüplerinin ihtiyaçları, mali konular, teknik ekipmanlar, spor sahalarının durumu ve hakem hataları gibi konular konuşuldu. Bilecik Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Yıldız kulüp yöneticileri tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.