ANAOKULU’NDA ÇİFTE MUTLULUK

ANAOKULU’NDA ÇİFTE MUTLULUK

 Bozüyük Halime Hatun Anaokulunda karne töreni ve babalar günü kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programda minikler ve velileri çifte mutluluk...

A+A-

 

Bozüyük Halime Hatun Anaokulunda karne töreni ve babalar günü kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen programda minikler ve velileri çifte mutluluk yaşadı.

Okulun konferans salonda düzenlenen programda konuşma yapan Anaokulu Sınıf Öğretmeni Günel Toraman; çocukların gönüllerinde anneleri kadar babalarında yeri olduğunu vurguladı.

anaokulu’nda-cifte-mutluluk.jpg

Toraman, konuşmasında “Bir efsanedir onlar çocukları için bambaşkadır “Baba” kelimesinin anlamı. Düştüğünde, anne diye bağıran çocuk arkasından babasının koşup geleceğini ve onu yerden kaldıracağını bilir daima. Ona duyduğu güvenle adım atar çok zaman. Bilir ki başı sıkıştığında babası arka çıkacaktır ona. Anne her zaman baş tacımız baba ise gönül yoldaşımızdır. Sevginin anlamı bugün.  Babalarımızın günü,  bıyıkları henüz yeni terleyen ya da baba olmanın heyecanını çoktan yaşamış içimizin gülen yüzleri babalarımızın günü. Onlarla olmanın tadını çıkarabileceğimiz güzel bir gün avantajı belki de. Doğumumuzu heyecanla bekleyen, dünyaya gelişimizle birlikte büyük sorumluluklar yüklenen ve bu durumdan hiçbir zaman şikâyet etmeyen aksine bütün çabalarını severek yerine getiren analarımızın babalarımızın günleri kutlu olsun. Bizim için yaptığı tüm fedakârlıklarda tek istekleri bizim mutluluğumuz, bir tek gülüşümüzdür” dedi Karnelerin verilmesinin ardından minikler, “canım babam” yazılı tişörtleriyle sahneye çıkarak babaları için hazırladıkları gösterileri sundular.  Büyük beğeniyle izlenen program sonunda veliler, çocuklarına ve okulda düzenledikleri tüm etkinliklerde büyük emekler veren Anaokulu Sınıf Öğretmeni Günel Toraman’a, okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür ederek, böyle güzel bir okulda çocuklarının eğitim görmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

anaokulu’nda-cifte-mutluluk5.jpg

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.