ASFALTLAR YENİLENİYOR

ASFALTLAR YENİLENİYOR

Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle Kalkan Sokak’ta başlatılan asfalt yenileme çalışmaları Nurettin Sayar Caddesi ile devam edecek.Bozüyük’te...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından Tekke Mahalle Kalkan Sokak’ta başlatılan asfalt yenileme çalışmaları Nurettin Sayar Caddesi ile devam edecek.
Bozüyük’te vatandaşlar tarafından oldukça sıklıkla kullanılan Kalkan Sokak ve Nurettin Sayar Caddesi’nde Bozüyük Belediyesi tarafından asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. Ekipler tarafından başlatılan asfalt yenileme çalışmalarının ilk etabında yaklaşık 200 metrelik kısımda asfalt yenileme ve zemin düzenleme çalışmaları tamamlanırken Belediye Başkanı Fatih Bakıcı çalışmaları ziyaret etti.
Ekipler ile görüşen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; çalışanlara kolaylıklar dileyerek “Bu mübarek Ramazan ayında bu derece yüksek sıcaklıklarda işinizi özenle sürdürdüğünüz için ve Bozüyük için yaptığınız yoğun mesai için sizlere teşekkür ediyorum. Allah görevinizde yardımcı olsun” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kalkan Sokak’ta sürdürülen çalışmaların ardından Nurettin Sayar Caddesi’ne geçerek burada asfalt yapılacak yerleri kontrol etti. Ziyareti sırasında mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan Bakıcı, vatandaşların Ramazanlarını kutlayarak, talep ve istekleri doğrultusunda gerekli notlar aldı. Bölgede yaptığı incelemelerin ardından Yeni Mahalle Nurettin Sayar Caddesi’nde ikamet eden bir vatandaşı evinde ziyaret eden Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi ve şahsı adına her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduklarını belirterek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

asfalt-yenileme-calismalari-hiz-kazandi1.jpg


Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum