Av. Ercan Dırazoğlu Adaylık Müracaatını Yaptı

Av. Ercan Dırazoğlu Adaylık Müracaatını Yaptı

Bozüyük'ün tanınmış simalarından Av. Ercan Dırazoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.

A+A-

Bozüyük'ün tanınmış simalarından Av. Ercan Dırazoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığı için müracaat etti.

 Bozüyük’te uzun yıllardır avukatlık yapan Ercan Dırazoğlu, Ayrım yapmaksızın tüm Bozüyüklüler için bu yola çıktığını belirtti. MHP Genel Merkezine yaptığı aday adaylığı müracaatının ardından açıklamalarda bulundu.

22fe67c3-2722-4e36-a5d7-4f66a504e4b0-1.jpg

Av. Ercan Dırazoğlu açıklamasında; “2024 yılı mahalli idareler seçimi Bozüyük belediye başkan aday adaylık başvurumuzu genel merkezimize ilettik. Bundan sonra aday belirleme takdiri genel merkezimize ait olup , verecekleri tüm kararlara saygılı olduğumuzu , verilecek kararın Bozüyük için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

1977 Bozüyük yeni mahalle doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Bozüyük ve Bilecik’te tamamladım. Yüksek öğrenimimi ise İzmir 9 Eylül üniversitesi hukuk fakültesinde tamamladım.2000 yılından bugüne Bozüyük’te serbest avukatlık yapmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Halen 4 Eylül mahallesinde ikamet etmekteyim.

Bozüyük’teki sorunları yakinen biliyoruz ve takip ediyoruz ve çözüm odaklı düşünüyoruz.

Amacımız ve vizyonumuz çözüm odaklı, hızlı, çağdaş,  profesyonel, kurumsal belediyeciliktir!

Adaylık teveccühü halinde ise hedefimiz tüm Bozüyüklülerin ortak adayı olmaktır. Toplumumuzun tüm kesimlerinden destek talep edeceğiz. Ayrım yapmaksızın tüm Bozüyüklüler için bu yola çıkıyoruz. Amacımız bütün gönülleri kazanmaktır.

Aday adaylığımızın Bozüyük için tekrar hayırlı olmasını temenni ederiz. Yolumuz açık olsun”

 

Bu haber toplam 4640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.