AVCILAR REKABETTE

AVCILAR REKABETTE

Sezonun en büyüğü olmaya aday!Bozüyük’te av sezonunun başlamasıyla yaban domuzlarının peşine düşen avcılar kendi aralarında en büyük domuzu vurabilme...

A+A-

Sezonun en büyüğü olmaya aday!

Bozüyük’te av sezonunun başlamasıyla yaban domuzlarının peşine düşen avcılar kendi aralarında en büyük domuzu vurabilme yarışına girdiler.

Hafta sonu Hamidiye Köyü kırsalında buluşan Hamidiye ve Kurtköylü avcılar ile birlikte Bursa’dan gelen misafir avcılar, Hamidiye köyü ormanlık alanında avlanarak hafta sonlarını değerlendirdiler. Hamidiye köyü Karıncalı mevkiinde vurulan ve yaklaşık 300 kg ağırlığında olduğu iddia edilen domuz, avcıları heyecanlandırdı. Vurdukları domuzu görünce çok heyecanlandıklarını belirten avcılar; "Hamidiye köyü Karıncalı mevkiinde vurduğumuz domuz rekorları kırıyor. Ortalama 300 kg olan domuzu görünce hem şaşırdık hem de sezonun en büyük domuzunu vurduğumuz düşüncesiyle çok heyecanlandık. Biz bu domuzu bu senenin boğası olarak görüyoruz" şeklinde konuştular. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız "sezonun en büyük domuzunu vurdu" haberimizi gören avcılar büyük bir rekabete girdi. Sezonun başlamasının yanında avcılar arasında en büyük domuzu vurabilme yarış ve hırsı avcılığı daha da zevkli hale getirdi.

22551066_10212360136933378_977588190_o.jpg

Bu haber toplam 3523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.