Aybüke için El Ele

Aybüke için El Ele

Başkan Aksu;" Aybüke Naz bebeği yaşatmak insanlık görevimizdir."

A+A-

 

Bozüyük Dostları Derneği, SMA hastası olan 1 yaşındaki Aybüke Naz Güneş için dayanışma gecesi düzenleyecek.

Adana’da yaşayan Spinal Müsküler Atrofi(SMA) Tip-1 tanısı konulan 1 yaşındaki Aybüke Naz Güneş' in yaşam mücadelesine seyirci kalamadıklarını belirten Dernek Başkanı Mustafa Aksu, tüm halkı dayanışma gecesi için bilet alarak Aybükenaz bebeğin yaşamasına destek olmaya davet ettiklerini söyledi.

Aybükenaz bebeği yaşatmak hepimizin insanlık görevi olduğunu aktaran Başkan Aksu, şöyle konuştu; "Bilindiği üzere SMA hastalığının tedavisi için kullanılan ilaçlar çok pahalıdır ve dolar üzerinden yurt dışından getirtilmektedir. Dolar ise yükselme rekoru kırmaktadır.  Aybükenaz'ın ailesinin tedavi masraflarını karşılama olanağı yoktur.

Biz de Bozüyük Dostları Derneği olarak insanlık görevimizi yerine getirme adına Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kolumuzun organize etmesiyle 18 Aralık Cumartesi günü saat: 19.30'da Bozüyük Belediye Düğün Salonunda Aybükenaz ile dayanışma gecesi yapacağız. Yardım ve  dayanışma gecesi için satılan biletlerin tüm geliri Aybükenaz  bebeğin banka hesabına yatırılacaktır."

img-20211209-wa0001.jpg

Bu haber toplam 2506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.