AYGAZ EĞİTİM TIRI BOZÜYÜK'TE

AYGAZ EĞİTİM TIRI BOZÜYÜK'TE

Bozüyük Aygaz bayisi önünde tüketiciler bilinçlendiriliyor. Bütün il ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Aygaz eğitim tırının bugün kü durağı...

A+A-

Bozüyük Aygaz bayisi önünde tüketiciler bilinçlendiriliyor. Bütün il ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Aygaz eğitim tırının bugün kü durağı Bozüyük Aygaz önü oldu. LPG sektörünün lider kuruluşu Aygaz, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini artırmak amacıyla bayi çalışanlarını müşteri memnuniyeti, tüketicileri tüpgaz kullanımı konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda “Hizmet ve Güvenlik Eğitimleri” projesi kapsamında özel olarak hazırlanan Aygaz Eğitim Tırı Bozüyük’e ulaştı. Proje kapsamında, tüketici ve bayi çalışanlarına tüpgaz, tüpgaz ekipmanları ve LPG hakkında genel ve teknik bilgiler verildi. Özel olarak tasarlanan Aygaz Eğitim Tırında; tüketicilere tüpgazın özellikleri, kullanım alanları, tüpgaz ekipmanları ve LPG hakkında teknik bilgi verilirken, eğitimler pratik uygulamalarla desteklendi. Bayi çalışanları, müşteri memnuniyeti ve satış teknikleri konularında da eğitimler aldı.  Eğitimlerde ayrıca, bayi çalışanları ve tüketicilere bilinçlendirme kitapçıkları ile çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Bozüyük'te yoğun ilgi gören Aygaz Eğitim Tırının, önümüzdeki günlerde eğitim yolculuğuna farklı noktalarda devam edeceği belirtildi.

aygaz-(3)-(1).jpg


Bu haber toplam 3661 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.