Bahadır Çetin Ziyaretlere Devam Ediyor

Bahadır Çetin Ziyaretlere Devam Ediyor

Bozüyük MHP Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Çetin, ziyaretlere devam ediyor.

A+A-

Bozüyük MHP Belediye Başkan Aday Adayı Bahadır Çetin, ziyaretlere devam ediyor.
Bozüyük'te Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Aday Adayı olan Bahadır Çetin, seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Kayacık ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejdet Kayırmaz'ı ziyaret etti.
Bahadır Çetin'in gerçekleştirdiği bu ziyaret, yerel seçimlere yönelik çalışmalarının devam ettiğini ve Bozüyük'ün önemli sivil toplum kuruluşlarından destek almaya yönelik çabalarını yansıtıyor. Esnaf ve sanatkarlar, her zaman yerel ekonominin bel kemiği olmuş ve yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde çalışmıştır.

74a3ea07-5597-4337-b641-d4957d3ad957.jpg
Ziyaret sırasında yapılan görüşmelerde Bahadır Çetin'in belediye başkan adaylığıyla ilgili vizyon ve projeleri üzerine konuşuldu, esnafın ve sanatkarların beklentileri dinlenildi.  Bahadır Çetin gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası gazetemize yaptığı açıklamada;
"Göreve geldiğimizde amacımız  üretici ile pazarı buluşturan Belediyecilik anlayışı ile üretimin desteklenmesini sağlayacağız. Üretilen hizmet ve ürünlerin kolayca pazar bulması, üreticinin üretime daha çok yönlendirilmesi yoluyla istihdamın ve yeni üretim teknolojilerinin desteklenmesi "üretici ve pazarı " birleştirme temelini oluşturacağız. 
Bu amaca yönelik olarak yerel üreticinin rekabeti koşullarının arttırılmasını sağlayarak, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentileri çerçevesinde kalkınmasına imkan vereceğiz. Kaynak üretimine yardımcı olacak düzenlemeler yapacağız. 
Vatandaşımızın ürettiği hizmet ürünlerin  birbirini destekleyecek şekilde yerel ve dış pazarlarda yer alması için altyapı ve organizasyon sağlayacağız. Yerel hizmet ve üretim sektörlerinin birbirlerini destekler mahiyette yapılanmalarına destek vereceğiz. 
Bugün beni samimi ve içtenlikle misafir eden İbrahim Kayacık ve Nejdet Kayırmaz Başkanlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

374ed6a2-d492-4d76-8a8c-b8e16081b95f.jpg

Bu haber toplam 3596 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.