Bahadır Çetin'den Sanayiye Destek: Güçlü Projeler Yolda!

Bahadır Çetin'den Sanayiye Destek: Güçlü Projeler Yolda!

MHP'nin Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahadır Çetin, 2024 yerel seçimleri öncesinde seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yaptı.

A+A-

MHP'nin Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahadır Çetin, 2024 yerel seçimleri öncesinde seçim kampanyasına hızlı bir başlangıç yaptı. ve MHP İlçe Başkanı Serkan Oğuz ve Bozüyük Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Birol Taşlıoğlu ile birlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Çetin, Bozüyük'ün çeşitli alanlardaki sorunlarına çözüm odaklı projelerle yaklaşmayı hedefliyor.
Ziyaret sırasında Bozüyük'ün ekonomik ve ticari hayatına dair önemli konuları gündeme taşıyan Bahadır Çetin, istihdamı artırmak ve şehre yeni sanayi alanları kazandırmak amacıyla çeşitli projeler geliştirdiğini belirtti. Bozüyük'ün mevcut sorunlarına etkili çözümler sunmak adına hazırlanan projelerle ilgili detayları paylaşan Çetin, şehirdeki gelişim ve kalkınma hedeflerini vurguladı.
Bozüyük Ticaret Odası Başkanı Veli Çelik ve TSO yönetimi tarafından karşılanan Bahadır Çetin, bütün sanayicilerimizin her zaman yanında olacağız diyerek, Ticaret ve Sanayi Odası bir şehrin ekonomik ve sosyal olarak can damarı olduğunu vurguladı.

1fef2c2b-65aa-41e0-aa57-34a854d01c1b.jpg

Ziyaret esnasında yapmış olduğu açıklama da şu ifadelere yer verdi. MHP'nin Bozüyük Belediye Başkan Adayı Bahadır Çetin; "Ticaret ve Sanayi Odası bir şehrin ekonomik ve sosyal olarak can damarıdır. Sevgili Peygamberimiz rızkın onda dokuzu ticarettedir diye yol göstermiştir. Bizler Bozüyük için taş üzerine taş koyan bütün Sanayicilerimizin yanındayız ve her zaman yanında olacağız. 
2023 yılında ülkemizde ilk beşyüz sanayi kuruluşumuz içerisine giren on sanayi kuruluşumuz vardır. Esan,Eczacıbaşı Yapı, Vitra Karo, Bien Seramik, Eti Gıda, Demirdöküm, C.P.Gida, Kipaş kağıt ve zorlu tekstil. Yine ikinci beşyüz kuruluş arasına üç kuruluşumuz girmiştir. 
Midal Kablo, Demirer Kablo ve panel radyatör. Bazıları üyemiz, bazıları Şube olan bu kuruluşlarımız sayesinde 2023 yılında 225 milyar dolar olan Ülke ihracatımıza bir milyar dolar katkıda bulundurarak bizleri gururlandırdı. Bu kuruluşlarımız ilçemize istihdamda da katkı sağlamaktadır. Bozüyük ilçemize yeni Sanayi alanlarına ihtiyacımız vardır. 
İnşallah bizler göreve geldiğimizde Belediye olarak herzaman odamızın yanında olacağız. Cumhur ittifakının bir ortağı olarak Sayın Milletvekillerimiz ve tüm paydaşlar olarak sorunların çözümüne odaklanacağız.  Belediyecilik bir gönül işidir.  Belediyecilik gülen yüzdür. Belediyecilik dokunmaktır. Yardım için uyanan elleri geri cevirmemektir.insanımıza dokunan belediyecilik yapacağız.  Kadınlarımızı sosyal yaşamın içine katmak için eğitimler vereceğiz. Gençlerimize yeni sosyal alanlar kazandıracağız. 
Üretken Belediye olacağız.  Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacağız Çalışkan olacağız. Dürüst olacağız. Çağdaş olacağız. Tüm hemşehrilerimize eşit olacağız. İnsan ayırımı yapmayacağız. Adaletli olacağız  Ben değil biz olacağız. 
Başta sizler olmak üzere, tüm sivil kuruluşlarımız, tüm paydaşlarımız ve Merkezi Yönetim olmak üzere güzel Bozüyükümüzü Gülümseyen Bozüyük yapacağız" dedi.


Bu haber toplam 3041 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.