Bahadır Güler adaylığını açıkladı

Bahadır Güler adaylığını açıkladı

Bahadır Güler, bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

A+A-

Bahadır Güler, bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

26 yıldır Ankara’da sigorta, hukuk ve emlak danışmanlığı alanında çalışan Bahadır Güler, 2023’te yapılacak genel seçimlerde Bilecik’ten bağımsız milletvekili adayı olduğunu bildirdi.

Köy hizmetlerinden emekli merhum Turgut Güler’in oğlu olan Bahadır Güler, iş hayatı dolayısıyla Ankara’da olmasına rağmen Bilecik ile bağını hiç koparmadığını belirtti. Kendisini ‘Bilecik’in Ankara’daki sessiz sesi’ olarak nitelendiren Bahadır Güler, Bileciklilerden destek istedi.

Bilecik siyasetinin yeni bir yüze ihtiyacı olduğunu dile getiren Bahadır Güler, gazetemize yaptığı açıklamada, “Önce Allah’a sonra kendime güveniyorum. Bilecik halkına güveniyorum. Bilecik’in artık yeni bir yüze ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Kimseyle, hiçbir parti ve siyasetçi ile herhangi bir husumetim yoktur. Tamamen Bilecik’e hizmet için bu yola çıkmış bulunuyorum. Tüm Bilecik halkının desteğini bekliyorum. Ben gönül kırmaya değil gönül almaya, gönüllere dokunmaya geldim.” ifadelerini kullandı.

BAHADIR GÜLER KİMDİR?

1975 yılında dünyaya gelen Bahadır Güler evli ve 1 kız çocuk babasıdır. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bankacılık Sigortacılık Bölümünden mezun olan Bahadır Güler, 26 yıldır Ankara’da sigorta, hukuk ve emlak danışmanlığı alanında çalışıyor.

Bu haber toplam 3956 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.