BAKAN YARDIMCISINDAN KÜÇÜK BASKETBOLCULARA JEST

BAKAN YARDIMCISINDAN KÜÇÜK BASKETBOLCULARA JEST

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, medyada yer alan haberler üzerine Bozüyük Mehmet Akif Ersoy İlk/Ortaokulu kız basketbol takımı...

A+A-

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, medyada yer alan haberler üzerine Bozüyük Mehmet Akif Ersoy İlk/Ortaokulu kız basketbol takımı öğrencilerini ziyaret etti. Bakan yardımcısı Boynukalın, basketbol öğrencileriyle bir araya gelerek onlara hem moral hem de çeşitli hediyeler verdi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın öğrencilere yaptığı konuşmada, “Okulumuzda öğrendiğim kadarıyla 900 öğrencimiz arasında 356 tane lisanslı sporcumuz bulunuyor. Herkes gördüğüm kadarıyla çok başarılı. Geçtiğimiz günlerde bir yol kazası yaşanmış. Biz de bu durumu haberlerde gördük. Bu kardeşlerimizin canı çok sıkılmış, moralleri bozulmuş diyerek Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak sizlere moral vermeye geldik. Hayatta bu tarz yol kazaları olabilir, asla üzülmeyin ve bu tür yol kazalarının önüne geçmek için daha çok çalışın. Sizler de bu azmi görüyorum” dedi.

unnamed-(1)-022.jpg

Ardından protokol mensuplarıyla birlikte öğrencilere kupa, madalya, eşofman takımı ve saat hediye etti. Sonrasında bir süre sporcuların velileriyle sohbet eden Bakan yardımcısı Boynukalın, daha sonra okuldan ayrıldı. İlçe stadına da uğraması beklenilen Boynukalın, şehir merkezinde AK Parti’nin ‘Evet’ standına da uğradıktan sonra onuruna verilen yemeğe katılım gösterip ilçeden ayrıldı.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kız basketbol takımı öğrencileri çeyrek final grup maçında 99 sayıyla kaybettikleri maçtan ağlayarak ayrılmışlardı. Bu durum medyada geniş yer bulmuş ve ülke gündemine oturmuştu.

unnamed-(2)-016.jpg

Bu haber toplam 2164 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.