BAŞARILI İŞ ADAMLARI DENEYİMLERİNİ GENÇLER İLE PAYLAŞTI

BAŞARILI İŞ ADAMLARI DENEYİMLERİNİ GENÇLER İLE PAYLAŞTI

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen panelde Türkiye için önemli başarılara imza atmış...

A+A-

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen panelde Türkiye için önemli başarılara imza atmış iş adamları deneyimlerini gençler ile paylaştı.

            Düzenlenen etkinliğe Güral Porselen’in sahibi ve kurucusu Nafi Güral, Bilecik’in önemli iş adamlarından Hakkı Aynur, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir,  Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, Bozüyük Girişimciler Derneği Başkanı Celali Yılmaz, dernek yöneticileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

unnamed-(2)-005.jpgPanelde ilk olarak konuşan başarılı iş adamı Hakkı Aynur; mermer sektöründe başarıya nasıl ulaştığını ve deneyimlerini genç öğrencilere aktardı. Hakkı Aynur’dan sonra konuşan Güral Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, “Öncelikle salonda bu kadar çok genç insan gördüğüm için çok mutlu oldum. Çok genç yaşta başladığım iş hayatımda başarıya ulaşmak için bir çok fedakarlıkta bulundum. Çocuğumun doğumunda eşimin yanında bulunamadığım zamanlar oldu.Evimden uzak kaldığım zamanlar, kendime ve aileme zaman ayıramadığım zamanlar oldu. Hayat çok acımasız olabiliyor ve sizlerde hayata karşı her zaman hazırlıklı olmalı ve kendinizden emin güvenilir birer bireyler olmalısınız. Hayaller kurun, gerçekleştirebildiğiniz hayallerin peşine düşün ve başarmak için çok çalışın” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir; “Yoğun programına rağmen bizleri burada böylesine önemli bir etkinlikte yalnız bırakmayan Nafi Gürsl ve Hakkı Aynur’a; salonda bulunan herkes adına, deneyimlerini ve başarılarının sırlarını bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum” diyerek çiçek ve üzerinde Bozüyük Albay İbrahim ÇOLAK Köşkü bulunan birer tablo hediye etti.

Program sonunda ise Bilecik’in önemli seslerinden Pınar Durmuş verdiği konser ile  salondakilere unutulmaz bir gün yaşattı. 

unnamed-(3)-008.jpg

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.