BAŞKAN BAKICI “AK PARTİ SÖZÜNÜ TUTTU”

BAŞKAN BAKICI “AK PARTİ SÖZÜNÜ TUTTU”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kadroya geçiş yapacak olan taşeron işçiler...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, kadroya geçiş yapacak olan taşeron işçiler ile görüştü.
Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Hükümetimiz ve Ak Parti halkımıza vermiş olduğu bir sözü daha yerine getirdi ve bu düzenlemeyi hayata geçirdi. Başvurularınızı yaptığınız bu mutlu günde sizlerin sevincini görüyorum ve bu duygularınızı paylaşıyorum. Halkımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan Bakıcı, Ak Parti Hükümeti tarafından gerçekleştirilen düzenleme ile ilgili olarak personel tarafından yöneltilen soruları yanıtlarken, tüm Türkiye için hayırlı bir çalışma olduğunu belirtti. Kadroya geçecek olan taşeron personeller ise AK Parti’ye gerçekleştirdiği tüm çalışmalar için Başkan Bakıcı üzerinden teşekkür ettiler. Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Başkan Bakıcı “AK Parti İktidarımızın seçim vaatlerinde yer alan “Taşerona Kadro” çalışması da hayata geçti. Belediye Personellerimiz kadro başvurularını yapıyor. Bu mutlu anlarına bizler de şahit olduk. AK Parti çalışıyor, Türkiye güçleniyor” dedi.

bsk--taseronlarin-sevincini-paylasti-7.jpg


Bu haber toplam 2009 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.