BAŞKAN BAKICI ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN BAKICI ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yeni kapalı pazar, Yediler Parkı ve Manişar Parkı inşaatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yeni kapalı pazar, Yediler Parkı ve Manişar Parkı inşaatlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ile birlikte yeni kapalı pazar, Yediler Parkı ve Manişar Parkı inşaat alanlarını ziyaret ederek çalışmaların son durumları hakkında bilgi aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışanlarla görüşen Başkan Bakıcı görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve daha güzel ortamlarda yaşama imkânı sağlamak amacıyla yeni projeler ürettiklerini belirten Başkan Bakıcı “Ekiplerimiz ilçemizin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bir taraftan yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da alt yapı ve yeşil alan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin daha güzel, daha modern bir hale gelmesi için başladığımız projelerimize de hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

786113-(1).jpg


Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.