BAŞKAN BAKICI İFTAR ÇADIRINDA

BAŞKAN BAKICI İFTAR ÇADIRINDA

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ramazan ayı dolayısı ile kurulan iftar çadırını ziyaret ederek orucunu burada vatandaşlarla birlikte açtı.On...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ramazan ayı dolayısı ile kurulan iftar çadırını ziyaret ederek orucunu burada vatandaşlarla birlikte açtı.
On bir ayın sultanı Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan Bozüyüklü vatandaşlar, oruçlarını Belediye İftar Çadırında Başkan Bakıcı ile birlikte açtı. İftar öncesinde çadıra gelen Başkan Bakıcı, çadırda ezan saatini bekleyen vatandaşlara “hoş geldiniz” diyerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı ve hayırlı iftarlar diledi. Vatandaşlarla birlikte iftar edip sohbet eden, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Başkan Bakıcı yemek dağıtımını da kontrol ederek görevlilere kolaylıklar diledi. Yemek sonrasında ise gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan ayında kurulan iftar çadırı bir gelenek haline gelirken çadır, bu Ramazan ayında da Bozüyük halkı tarafından yoğun ilgi görüyor.

895202.jpg


Bu haber toplam 2311 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.