BAŞKAN BAKICI MÜJDE VERDİ

BAŞKAN BAKICI MÜJDE VERDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları programı kapsamında Akpınar Mahallesinde iftar programı düzenlendi. Programda mahalle sakinlerine...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları programı kapsamında Akpınar Mahallesinde iftar programı düzenlendi. Programda mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Bakıcı mahalle sakinlerine mahalle konağı ve tapular konusunda müjde verdi.

baskan-bakici-orucunu-akpinar-mahallesi-sakinleri-ile-birlikte-acti.jpg

Düzenlenen Mahalle iftarına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, bazı AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akpınar Mahallesi iftar programında orucunu mahalle sakinleri ile birlikte açan Başkan Bakıcı, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada; “Bozüyük Belediyesi olarak Akpınar Mahallemiz için yapmış olduğumuz faaliyetler ortadadır. Bunların en yenisi olan ve bizim üzerinde heyecan ile çalıştığımız Akpınar Mahalle Konağı siz değerli Akpınar Mahalle sakinlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillenmiş tam bir kompleks yapıdadır. Bizler için vatandaşlarımızın ihtiyaçları her şeyin üzerindedir” dedi. Akpınar Mahalle konağı ile ilgili bilgiler veren Başkan Bakıcı’nın bir diğer müjdesi ise İmar Müdürlüğü tarafından tamamlanan tapuların hak sahiplerine teslim edileceği oldu. Başkan Bakıcı sözlerini iftar yemeğine katılan tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederek tamamladı. Başkan Bakıcı daha sonra mahallede ki çocuklara pamuk şeker ikramında bulunarak mahalle sakinleri ile birlikte Akşam namazını kılmak üzere camiye gitti. Daha sonra çatkapı mahalle sakinlerinin konuğu olan Başkan Bakıcı ve beraberindekiler, sohbet ederek mahallelinin istek ve taleplerini dinledi.

Bir sonraki Mahalle İftarı Programı 12 Haziran 2017 Pazartesi günü Yetimler İftarı ile birlikte Kasımpaşa Mahallesi’nde kanal boyu Demirdöküm Caddesi’nde yapılacak.

baskan-bakici-orucunu-akpinar-mahallesi-sakinleri-ile-birlikte-acti5.jpg

Bu haber toplam 6771 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.