BAŞKAN BAKICI YENİDOĞAN MAHALLESİ SULTAN ABDÜLHAMİT HAN PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN BAKICI YENİDOĞAN MAHALLESİ SULTAN ABDÜLHAMİT HAN PARKI’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden Sultan Abdülhamit Han Parkı’nın yapım çalışmalarını yerinde...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi’nde yapımı devam eden Sultan Abdülhamit Han Parkı’nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Bozüyük Belediyesi tarafından vatandaşların şehir ortamından biraz olsun uzaklaşması ve aileleri ile birlikte rahat ve huzurlu bir nefes almaları için kentteki sosyal ve yeşil alanların arttırılması çalışmaları hızla devam ediyor. Kente kazandırılacak olan Abdülhamit Han Parkı’nda ki çalışmalarda bu kapsamda sürüdürülüyor. Çalışmaları yakından takip eden Başkan Bakıcı park alanına gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Beraberindeki Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte park alanını gezen Başkan Bakıcı çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

383715.jpg

Yenidoğan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların aileleri ve çocukları ile birlikte sosyalleşeceği ve vakit geçirebileceği bir ortamın oluşturulması için başlatılan ve Başkan Bakıcı’nın vizyon projelerinden biri olan Sultan Abdülhamit Han Parkı (Manişar Parkı) içerisindeki kafeterya, oyun alanları ve yürüyüş yolları büyük ölçüde tamamlanırken, park içinde yer alan yeşil alan ve çevre düzenleme çalışmaları ise devam ediyor. Ekipler parkın biran önce tamamlanması ve Yenidoğan Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulması için çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken park içerisinde yer alan, kafeteryası, engelsiz ulaşım imkanları, şelalesi ve çocuk oyun alanları ile tam bir kompleks yapı şeklinde vatandaşlara hizmet verecek. Kentte vatandaşların kaliteli zaman geçirebileceği, yeşil alanların oluşturulması konusunda son derece hassas davranan Başkan Bakıcı tarafından hayata geçirilecek olan bu proje ile Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı, Kasımpaşa Mahallesi Osmangazi Parkı, 4 Eylül Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Parkı, Yediler Mahallesi Şehit Mahmut Ekinay Parkı ve Cemalettin Köklü Parkı revize projesinin ardından Yenidoğan Mahallesi’ne de son derece büyük ve kullanışlı bir park kazandırılmış olacak.

81311.jpg
 

Bu haber toplam 4320 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.