BAŞKAN BAKICI'DAN MÜJDE

BAŞKAN BAKICI'DAN MÜJDE

Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ve Okul Müdürleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.Bozüyük Belediyesi tarafından...

A+A-

Bozüyük Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ve Okul Müdürleri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.
Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde ki okullarda çocukların daha iyi şartlar altında eğitim almaları ve sosyal faaliyetlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri amacı ile gerçekleştirilen Sentetik sahalar ve okullara verilen çeşitli desteklerden dolayı Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ve beraberindeki okul yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’yı ziyaret ederek, eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

bsk-okul-mudurleri-milli-egitim-muduru-celik-ziyaret--2.jpg
Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik; “Eğitim ve özelliklede okul yöneticiliği gerçekten zor ve uğraş gerektiren bir iştir. Fakat bizler için en büyük şans sizin gibi bir belediye Başkanımızın olmasıdır. Okullarımızın her türlü ihtiyacında yanımızda duran sizin gibi değerli bir Belediye Başkanımız olduğu sürece, bize yalnızca çocuklarımızın eğitimleri ile ilgilenmek kalmaktadır. Her ihtiyacımızda bize bir telefon mesafesi kadar uzak olduğunuz için ve tüm destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük’teki çocukların hiç bir şeyden mahrum kalmamaları ve en iyi şartlarda eğitim almaları için çalıştıklarını belirterek; “Bizler göreve geldiğimizden günden itibaren okullarımızda ki eksiklikler ve ihtiyaçlar için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Okullarımızda ki öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim almaları ve aynı özel okullardaki gibi imkânlar ile eğitim hayatlarını sürdürmeleri için çalışmalarımız ve sizlerle birlikte gerçekleştirdiğimiz işbirliği devam edecektir” dedi. Ziyarette okul yöneticilerine bir müjde daha veren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet İlkokulu’nun bahçesine de bir sentetik saha yapılacağını belirtti.
 Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Bakıcı, ziyaret sonunda okul yöneticilerinin ve öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, okullara diz üstü bilgisayar ve projeksiyon makinesi hediye etti. Güzel bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Milli Eğitim Müdürü Çelik ve okul yöneticileri gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek makamdan ayrıldılar. 

bsk-okul-mudurleri-milli-egitim-muduru-celik-ziyaret--10.jpg

Bu haber toplam 4136 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.