BAŞKAN BAKICI'DAN TAZİYE ZİYARETİ

BAŞKAN BAKICI'DAN TAZİYE ZİYARETİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İstanbul’da meydana gelen saldırıda şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı....

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İstanbul’da meydana gelen saldırıda şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için taziye mesajı yayınladı. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek başsağlığı dileyen Başkan Bakıcı,  terörün her türlüsünü lanetlediğini belirterek Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceğini söyledi.

bsk--emniyete-taziye-ziyareti-terore-lanet-msj-3.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis memurları için İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Burada İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner ile görüşen Başkan Bakıcı, başsağlığı dileğinde bulunarak “Teröristler ve teröre sırtını dayanan herkes bunun hesabını verecektir. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan bu alçaklar cezalandırılarak bu hainliklerini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı kahraman polislerimiz ve diğer yaralılara ise acil şifalar diliyorum” dedi.  

İstanbul’da meydana gelen terör olayını kınadığını ifade eden Başkan Bakıcı yayınladığı mesajında da “Terör kanlı yüzünü bir kez daha İstanbul’da ortaya çıkardı. Hainler yine polislerimizi hedef aldı. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan şer odakları ve hain güçlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve Emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir. Bizlere düşen görev ise bu vatan için canını veren asker ve polisimizin emanetlerine sahip çıkıp teröre, şer odaklarına karşı tek yumruk, dimdik ayakta durmaktır. Kalleş terör örgütünün sonu gelinceye kadar mücadele edilerek, tüm şehitlerin hesabı sorulacaktır. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

 

Bu haber toplam 2562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.