BAŞKAN BAKICI'DAN YOĞUN MESAİ

BAŞKAN BAKICI'DAN YOĞUN MESAİ

BAŞKAN BAKICI DİKİLİTAŞ CADDESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİBozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bir taraftan geleneksel hale getirdiği...

A+A-

BAŞKAN BAKICI DİKİLİTAŞ CADDESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bir taraftan geleneksel hale getirdiği halk günlerine aksatmadan devam ederken bir taraftan da ilçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

288498-(1).jpg
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı halk gününde Ak Masa’da karşıladığı vatandaşlarla görüşerek istek ve taleplerini dinledi. Ebeveynleri ile birlikte belediyeye gelen çocuklarla da görüşen Başkan Bakıcı verdiği çeşitli hediyeler ile çocukları sevindirmeyi ihmal etmedi.

228966-(1).jpg

Yoğun bir tempoda gerçekleşen vatandaş görüşmelerinin ardından Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte Kasımpaşa Mahallesi Dikilitaş Caddesi’nde devam eden asfalt yenileme ve kaldırım çalışmalarını ziyaret eden Başkan Bakıcı burada çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan ve ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı çalışanlara bisküvi ikram etti. Burada mahalle sakinleri ile de görüşen Başkan Bakıcı “İlçemizin çeşitli noktalarında mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Bizler için önemli olan vatandaş memnuniyeti ve daha güzel bir Bozüyük” dedi. 
Dikilitaş Caddesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında alt yapı çalışmalarının  tamamlanmasının ardından yapılacak asfalt yenileme çalışmaları Bozüyük Belediyesi Şehirler arası Otobüs Terminali’ne kadar devam edecek.  

800092-(1).jpg
 

Bu haber toplam 2168 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.