BAŞKAN BAKICI’NIN ÇOCUKLARLA SİNEMA KEYFİ

BAŞKAN BAKICI’NIN ÇOCUKLARLA SİNEMA KEYFİ

ÇOCUK SİNEMA GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR     Bozüyük Belediyesi tarafından çocukların 15 tatil boyunca gönüllerince eğlenmeleri...

A+A-

ÇOCUK SİNEMA GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 
    Bozüyük Belediyesi tarafından çocukların 15 tatil boyunca gönüllerince eğlenmeleri ve sosyalleşmeleri için düzenlenen “Çocuk Sinema Günleri” gösterime giren 8 animasyon ve çizgi film ile çocukların gönlünde taht kurarken Belediye Başkanı Fatih BAKICI çocuklar ile birlikte film izledi.

     Oldukça eğlenceli görüntülerin ortaya çıktığı film gösterimlerinde ilk kez sinemada film izleyen çocukların dev ekranda sevdikleri kahramanları gördükleri için yaşadıkları şaşkınlık gözlerden kaçmazken, Sinema sonrasında konuşan Başkan BAKICI “ İlçemizde bulunmayan bir aktivite olan sinema keyfini çocuklarımıza yaşatmak için, onların mutluluğu için böyle bir etkinlik düzenledik, bizlerin tek amacı çocuklarımızın dilediğince eğlenmeleri ve dinlenmeleridir” dedi. 
sinemmaa.jpg
    “Karne Hediyeniz Fatih Abinizden” sloganı ile başlatılan ve 11 gün boyunca  8 çizgi filmin 32 farklı seansta Bozüyük’lü çocuklar ile buluşacağı etkinliğe ilgi oldukça yoğun olurken, gerçekleştirilen etkinlik çocukların yanı sıra aileler tarafından da oldukça beğeni topladı. “Çocukların, tatil boyunca evde sıkılmak yerine arkadaşları ile sosyalleşerek eğlendiği etkinlik için Başta Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya olmak üzere Bozüyük Belediyesine teşekkür ediyoruz” diyen aileler, çocukların eğitim ve öğretim dönemi boyunca oldukça yaşadıkları yorgunluğu atmak için çok iyi bir yöntem olduğunu belirttiler. 


Bu haber toplam 2463 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.