BAŞKAN BAKICI'YA SANAYİ ESNAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

BAŞKAN BAKICI'YA SANAYİ ESNAFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Yeni Sanayi Sitesi Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında sanayi esnafı ile bir araya...

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Yeni Sanayi Sitesi Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında sanayi esnafı ile bir araya geldi.
Yeni Sanayi Sitesi Gala Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya Başkan Bakıcı ve sanayi esnafının yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Ersoy, Hüseyin Kösemen ve Abdurrahman Kırgız katıldı. Sanayi esnafının talepleri isteklerini dikkatlice dinleyerek gerekli notlar alan Başkan Fatih Bakıcı daha sonra sanayi esnafı tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Bozüyük’te devam etmekte olan projeleri ve Bozüyük’e kazandırılacak olan değerleri esnaf ile paylaşan Başkan Bakıcı, kahvaltının ardından Cumhurbaşkanlığı Sistemini ve sistemin gerekliliğini anlattı. Konuşmasında koalisyon hükümetlerinin yarattığı ekonomik krizler nedeni ile bir gecede binlerce esnafın ve işletme sahibinin kepenk kapattığına değinen Başkan Bakıcı; “ Burada bulunan benden yaşça büyük ağabeylerim çok iyi hatırlayacaktır ki bir gecede darmadağın olan ekonomilerden, en ufak Hükümet ve Cumhurbaşkanı anlaşmazlığından doğan krizlerden hepimiz nasıl etkilendiğimizi biliyoruz. İşte bu olaylar bir daha yaşanmasın diye ülkedeki istikrar ve güven ortamı sürsün diye, Hükümet Cumhurbaşkanı kavgaları yaşanmasın diye bu sistem hepimiz için gereklidir. Bizler oylanacak olan maddeleri sizlere doğru bir şekilde anlatmakla hükümlüyüz. Hangi partiden olursanız olun verdiğiniz kararın Türkiye’nin geleceği için olduğunu unutmayın” dedi.
Cumhurbaşkanlığı sistemi ve sanayi esnafının taleplerinin konuşulduğu toplantının sonunda Yeni Sanayi Derneği Başkanı Semih Akkaya tarafından Başkan Bakıcı’ya yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Toplu fotoğrafın ardından Başkan Bakıcı tüm esnaf ile tek tek görüşerek hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

20170317aw013548_02.jpg


Bu haber toplam 2263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.