BAŞKAN BAKKALCIOĞLU BELEDİYE TESİSLERİNİ TANITTI

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU BELEDİYE TESİSLERİNİ TANITTI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yapım çalışmaları devam eden yada tamamlanmış olan belediye tesislerinin tanıtımını yaptı.

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yapım çalışmaları devam eden yada tamamlanmış olan belediye tesislerinin tanıtımını yaptı.
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ve parti yönetim kurulu üyeleri,  İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak ve parti yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Necip Meral ve parti yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 
Başkan Bakkalcıoğlu bir araya geldiği misafir heyeti ile birlikte ilçe merkezinde yapımı büyük bir hızla devam eden Çarşı Meydan Projesi, restorasyon çalışmaları tamamlanan ve içerisinde hem sanatsal faaliyetlerin yapılabileceği mekanların hem de Otizmli gençlerimizin faydalanabileceği bir kafeterya alanı yer alan Sanat Evi, iç mekan son düzenlemeleri yapılmakta olan düğün salonu, fitnes salonu ve mahalle sakinlerinin alışveriş ihtiyaçlarını karşılayan marketin yer aldığı Yeşilkent Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi ile yine iç mekan düzenlemeleri yapılmakta olan içerisinde kreş ve düğün salonu ile kafeterya bulunan 4 Eylül Mahallesi Sosyal ve Kültürel Tesisi'ni gezerek tesislerin tanıtımını yaptı.

baskan-bakkalcioglu-belediye-tesislerini-tanittise.jpegbaskan-bakkalcioglu-belediye-tesislerini-tanittise.jpeg
Misafirlerine belediye tesislerinin her bölümünü tek tek gezdiren Başkan Bakkalcıoğlu tesisler ile ilgili ayrıntılı olarak bilgi verdi. Bu tesislerin ilçeye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu misafirlerinin sorularını da yanıtladı. Ziyaretlerin sonunda tesisleri beğeni ile gezerek bilgi sahibi olan misafir grubu tesislerin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunarak tesislerin yapımında başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

baskan-bakkalcioglu-belediye-tesislerini-tanittiasd.jpeg

Bu haber toplam 3204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.