BAYRAMLIKLAR KIZILAY'DAN

BAYRAMLIKLAR KIZILAY'DAN

Bozüyük Türk Kızılay Şubesi, Öğrencilere Bayramlık Kıyafet ve Harçlık Dağıttı

A+A-

Bozüyük Türk Kızılay Şubesi, vatandaşların yüreğine dokunmaya devam ediyor. Özellikle bayram öncesi yapılan yardımlarla öğrencilerin yüzlerini güldüren Kızılay, isim isim belirlenen öğrencilere bayramlık kıyafet ve bayram harçlığı desteği sağladı. Ayrıca Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, kavurma, kıyafet ve nakit desteği sağlanacak.

bayramliklar-kizilaydan.jpg

Bozüyük Türk Kızılay Şubesi, Ramazan Bayramı öncesinde şefkat elini bir kez daha öğrencilerin üzerine uzatarak, Bozüyük Kumral Abdal Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu ve Bozüyük Soğukpınar Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu öğrencilerine bayramlık kıyafet ve harçlık yardımında bulundu.

bayramliklar-kizilaydansd.jpg
Bozüyük Türk Kızılay Şube Başkanı Ersin Çam, yapılan yardımlarla ilgili olarak, "Öğrencilerimizin bayramlıkları Kızılay'dan. Bozüyük Kumral Abdal Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu ve Bozüyük Soğukpınar Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu talebelerine bayramlık kıyafetlerini hazırladık. Ramazan boyunca diğer okullarımız için benzer bir çalışma daha yapacağız. Bu insanı yardım çalışmalarıyla devletimizin ve milletimizin merhamet eli olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Yapılan yardımlarla öğrencilere umut olan Bozüyük Türk Kızılay Şubesi, Ramazan boyunca da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yardımlarını sürdüreceklerini belirtti. 

bayramliklar-kizilaydan2.jpg

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.