BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE UMUT OLDULAR

BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE UMUT OLDULAR

Bozüyük Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlenen “Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yöntemler” konulu sağlık söyleşisi bebek...

A+A-

Bozüyük Belediyesi ve Eskişehir Acıbadem Hastanesi işbirliği ile düzenlenen “Tüp Bebek Tedavisinde Güncel Yöntemler” konulu sağlık söyleşisi bebek sahibi olmak isteyenler tarafından ilgi gördü.
Vatandaşların tüp bebek konusunda bilgi sahibi olmaları amacı ile düzenlenen söyleşi programı Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa konuşmacı olarak Eskişehir Acıbadem Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanları Dr. Fatih Öğüç ve Dr. Güçlü Kaleağası katıldı. Programda Öğüç ve Kaleağası tüp bebek sahibi olmak isteyen ailelere tüp bebek tedavisi, bu tedavideki yeni yöntemler ve metotlar hakkında bilgi verdi
. tup-bebek-soylesisi--yapildi-3-(1).jpg

Konferans öncesinde Op. Dr. Fatih ÖĞÜÇ ve Dr. Güçlü Kaleağasıile görüşen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tüp bebek tedavisinin insanlara bebek sahibi olabilmeleri için bir umut olduğunu ve bilimin bu yönde çok ilerleme kaydettiğini belirterek, bu konu hakkında insanların sorunları ile tek tek ilgilenen doktorlara teşekkür etti.
 Tüp bebek ile ilgili tüm konuların konuşulduğu konferansın ardından, salonda bulunan vatandaşlar tarafından sorulan sorular yanıtlanırken, yapılan çekilişte bebek sahibi olmak isteyen bir kişiye ücretsiz tedavi imkânı sağlandı.

tup-bebek-soylesisi--yapildi-4-(1).jpg


Bu haber toplam 2405 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.