BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

BELEDİYE BAŞKANINA SALDIRI

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, saldırıya uğradı. Gece evine gittiği esnada madde bağımlısı 4 şahıs tarafından önü kesilen ve zorla arabaya...

A+A-

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, saldırıya uğradı. Gece evine gittiği esnada madde bağımlısı 4 şahıs tarafından önü kesilen ve zorla arabaya bindirilmeye çalışılan Başkan Şahin, saldırganların elinden kurtulmayı başardı. 

Saldırganların kendisini ölümle tehdit ettiğini anlatan Başkan Şahin, şahısların daha önce yeni hal binasının kantar işletmesini isteyen ve tehditlerde bulunan kimseler olduğunu ifade etti. Başkan Şahin, ‘Kendilerine mafya görüntüsü veren madde bağımlıları’ ifadesini kullandığı sahışlardan davacı oldu. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, çirkin saldırıya ilişkin Osmaneli Haber Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“İlçemizde gerçekleştirilen ve Milletvekilimiz Halil Eldemir’in de katıldığı ilçe danışma toplantısından sonra milletvekilimizi yolcu ettim. Daha sonra evime dönerken daha önce şahsımı tehdit ederek yeni hal binasının kantar işletmesinin kendilerine verilmesini talep eden 4 kişinin beni takip ettiğini fark ettim. Evime 20 metre kala bir anda 4 kişi önümü kesti ve zorla arabaya bindirmeye kalktılar ama direndim. 

Üzerlerinde bıçak olduğunu ve beni öldüreceklerini söylemeleri üzerine bende ‘Silahım var sizi vururum’ diyerek belime sarıldım. Karanlıktan da yararlanarak saldırganları etkisiz hale getirdim. Sonra şoförümü arayarak hemen emniyete haber vermesini söyledim. Osmaneli emniyeti kısa sürede olay yerine gelerek saldırganlara müdahale etti ve beni kurtardılar” dedi. 

Olay sonrası Osmaneli emniyetine teşekkür eden Münür Şahin, saldırganlardan davacı oldu.

20180106aw272135_01.jpg

Bu haber toplam 4117 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.