Berber ve kuaförlerin tatil günleri belli oldu

Berber ve kuaförlerin tatil günleri belli oldu

Bilecik Valiliği'nden yapılan duyuruya göre, Bozüyük'te erkek berberleri pazar günleri bayan kuaförleri ise salı günleri, güzellik salonları ise pazar günleri kapalı olacak.

A+A-

Bilecik Valiliği'nden yapılan duyuruya göre 1 Temmuz 2023 Tarihinden itibaren uygulanmak üzere, Bilecik Merkez'de erkek berberleri pazar günleri, bayan kuaförleri  pazartesi günleri ve güzellik salonları ise pazar günleri kapalı olacak.

Belediye Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar odaları tarafından alınan karara göre; Bozüyük'te erkek berberleri pazar günleri bayan kuaförleri ise salı günleri, güzellik salonları ise pazar günleri kapalı olacak.

Söğüt'te erkek berberleri Salı günleri bayan kuaförleri ise salı günleri, güzellik salonları ise salı günleri kapalı olacak.

Osmaneli'de erkek berberleri Pazar günleri bayan kuaförleri ise Çarşamba günleri, güzellik salonları ise Çarşamba günleri kapalı olacak.

Gölpazarı'nda erkek berberleri Pazar günleri bayan kuaförleri ise Pazartesi günleri, güzellik salonları ise Pazartesi günleri kapalı olacak.

Pazaryeri'nde erkek berberleri Pazar günleri bayan kuaförleri ise Salı günleri, güzellik salonları ise Salı günleri kapalı olacak.

Yenipazar'da erkek berberleri Pazar günleri bayan kuaförleri ise Pazartesi günleri, güzellik salonları ise Pazartesi günleri kapalı olacak.

İnhisar'da erkek berberleri Pazar günleri bayan kuaförleri ise Pazar günleri, güzellik salonları ise Pazar günleri kapalı olacak. 

Bu haber toplam 3140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.