Bilecik Anadolu Kadınları Derneği'nden, Gazetemize Ziyaret

Bilecik Anadolu Kadınları Derneği'nden, Gazetemize Ziyaret

Bilecik Anadolu Kadınları Derneği Başkanı ve Yardımcıları, Gazetemizi Ziyaret Etti.

A+A-

Bilecik Anadolu Kadınları Derneği'nin başkanı Nurcan Özçakır ve başkan yardımcıları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Dernek yöneticileri, kadınlar gününü kutlamak amacıyla gazetemizin muhabiri Çağla Canbaz'ı ziyaret ederek karanfil takdim etti.
Nurcan Özçakır, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, kadınların toplum içinde daha etkin ve güçlü bir rol oynamalarını desteklediklerini belirtti. Kadınların seslerini duyurduğu, dayanışma içinde oldukları ve topluma daha fazla katkı sağladıkları bir dünya hayal ettiklerini ifade eden Özçakır, dernek olarak bu amaç doğrultusunda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ve toplumun dikkatini kadın haklarına ve kadınların önemine çekmeye çalıştıklarını vurguladı.
Gazetemizin muhabiri Çağla Canbaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek başkanı ve yöneticilerine nazik ziyaretleri ve düşünceleri için teşekkür etti. Canbaz, kadınların her alanda güçlü ve özgür bir şekilde yaşama hakkına sahip olmaları gerektiğini vurgulayarak, bu yöndeki çalışmaların desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

bilecik-anadolu-kadinlari-derneginden-gazetemize-ziyarets.jpg


Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.