BİLECİK GENÇLİK KÜLTÜR VE EĞİTİM DERNEĞİ’NİN BOZÜYÜK ZİYARETLERİ

BİLECİK GENÇLİK KÜLTÜR VE EĞİTİM DERNEĞİ’NİN BOZÜYÜK ZİYARETLERİ

 Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya...

A+A-

 

Bilecik Gençlik Kültür ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya ve Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent’i ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Tekelioğlu “Türkiye genelinde tüm illerde 9-11 ve 12-14 yaş grupları arası düzenlenecek yarışmalara destek veren Bozüyük İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet Çetinkaya ve Bozüyük TSO Başkanı Sayın Buğra Levent’i ziyaret ettik. Kendilerine akıl ve zekâ oyunları hakkında bilgi verdik. 14-15 Nisan tarihlerinde İlimiz merkezinde ve Bozüyük ilçesinde düzenlenecek olan yarışmalara 81 ilden 567 öğrencinin katılacağı yarışmalara destek sözü veren başta Bozüyük İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Yaman olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Servet Çetinkaya’ya ve Bozüyük TSO Başkanı Buğra Levent’e teşekkür ederiz” dedi.

kaymakam-1-(1).jpg

Bu haber toplam 2358 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.