BİLECİK KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

BİLECİK KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. M. Burak Öztop, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. S. Kadir Keskin ve İdari Hizmetler Başkan vekili...

A+A-

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. M. Burak Öztop, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. S. Kadir Keskin ve İdari Hizmetler Başkan vekili Engin Basmacı gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep tarafından karşılanan Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği yetkilileri gazetemizin yayın hayatında ve çalışmalarımızda başarılar dilediler. Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep’te ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek gazetemiz çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi. Erdal ailesinin, Sakarya Gazetesinden sonra Osmaneli’nde ilçenin tek yerel gazetesi olan Osmaneli Haber gazetesini yayın hayatına geçirdiğini ve devamında da Bozüyük’te Yeni Bozüyük Gazetesini devir alarak basın sektöründe başarı çıtasını yükseltmeye devam ettiğini kaydetti. Devamında Yeşilkent Mahallesine yapılacak yeni hastaneyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçemize yapılacak yeni hastane ile ilgili olarak Yazı İşleri Müdürümüz İsmet Cep’e değerlendirmelerde bulunan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. M. Burak Öztop sürecin sıkıntısız bir şekilde devam ettiğini söyledi. M. Burak Öztop “Bozüyük ilçemize yapılacak yeni hastanemiz ile ilgili avon projemiz tamamlandı. Şu anda uygulama projesi ile ilgili çalışmalara başlandı. Yani süreç sıkıntısız bir şekilde devam ediyor. İnşallah proje çalışmalarının tamamlanması ile birlikte uygulama ihalesi yapılacak. Bozüyük ilçemize yakışır bir hastane yaparak ilçe halkımıza verilen sağlık hizmetini çok daha üst seviyelere ulaştırma arzusu içerisindeyiz. İnşallah yeni hastanemizin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlarımızın iki hastane arasında yaşadıkları ulaşım sıkıntısı da sona erecek” Dedi.


Bu haber toplam 4976 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.