BİLECİK ORTAK AKIL TOPLANTILARI SONA ERDİ

BİLECİK ORTAK AKIL TOPLANTILARI SONA ERDİ

Bilecik Valiliği, Belediyeler ve BEBKA işbirliğiyle Vali Tahir BÜYÜKAKIN öncülüğünde 17-18 Şubat tarihlerinde Bozüyük’te düzenlenen '”Bilecik Ortak...

A+A-

Bilecik Valiliği, Belediyeler ve BEBKA işbirliğiyle Vali Tahir BÜYÜKAKIN öncülüğünde 17-18 Şubat tarihlerinde Bozüyük’te düzenlenen '”Bilecik Ortak Akıl”' toplantısı, yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

dsc_4952.jpg

Bozüyük ilçesinde yapılan toplantının son gününde, Vali Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, BEBKA Genel sekreteri İsmail Gerim, daire müdürleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğretim görevlileri ile iş adamları gruplara ayrılarak, yapılacak çalışmalar ve projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Gruplar tarafından hazırlanan projeler, grup sözcüleri tarafından katılımcılara anlatıldı. Bilecik’in sosyo-ekonomik eğilimlerinin ve önceliklerinin belirlenmesi adına düzenlenen toplantıya katılanlara teşekkür eden Vali Büyükakın, “İki gün süren çalışmalar şehir için önemli. Daha önce yapılan toplantılarla birlikte burada gerçekleştirdiğimiz değerlendirmeler şehrin geleceği için taş üstüne taş koydu. Burada herkesin emeği var. Bilecik, Bileciklilerin fikirleri ile yola devam edecek.” dedi. Vali Büyükakın, toplantıda ortaya çıkan fikir, öneri ve eleştirilerin her birinin önemine dikkat çekerek, “Toplantımız bugün burada bitmedi. Aksine yeni başladı. Bundan sonraki süreç takip ve uygulamalarla belirlenecek. Üniversitemiz çıkan sonuçları sahiplenip alt yapısını oluşturmalı, BEBKA pazarlanabilir bir marka olarak şehri hazırlamalı, TSO, STK’lar süreci sahiplenmeli, belediye ve kurumlar çalışmalara sonuna kadar destek vermelidir” dedi.

dsc_5002.jpg

Toplantının sonunda Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı arama danışmanlık firması kurucusu ve sahibi Doç. Dr. Oğuz Babüroğlu’na kendilerini Bozüyük’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek plaket takdim etti ve “Valimiz Tahir Büyükakın öncülüğünde başlayan Bilecik ortak akıl toplantıları bu gün sona erdi. Ev sahibi ilçe olarak toplantılarda ilimiz ve ilçemiz için önemli fikirler ortaya çıktığını gördük. İnşallah el birliğiyle ilimiz ve ilçelerimizi geliştirecek projelere imza atacağız” dedi. Toplantı hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

dsc_5039-(1).jpg

Bu haber toplam 2099 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.