“BİLECİK’İ UNUTMAYACAĞIM”

“BİLECİK’İ UNUTMAYACAĞIM”

Vali Süleyman Elban, Ağrı'ya tayin olması sebebiyle düzenlenen veda yemeğinde, duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan...

A+A-

Vali Süleyman Elban, Ağrı'ya tayin olması sebebiyle düzenlenen veda yemeğinde, duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Vali Elban, Bilecik'i hiç unutmayacağını söyledi

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

Kendisine destek olan Bileciklilere teşekkürlerini ileten Vali Elban,"Hep bana destek oldunuz, beni her zaman yüreklendirdiniz" şeklinde konuştu. Kendisini bundan sonra Bilecik'in bir hemşehrisi olarak göreceğini aktaran Elban,"Üzerimde çok hakkınız olduğunu düşünüyorum hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı. 

'ÇOK BÜYÜK DESTEK GÖRDÜM'

Vali Elban, 1 yıllık görev süresince Bilecik'in her kesiminden destek gördüğünü söyleyerek, herkese teşekkür etti. Bileciklilerden helallik isteyen Elban,"Kendimi hep bir Bilecikli hemşehriniz olarak görüyorum dedi.

'BİLECİK, YÜREĞİMİN KÖŞESİNDE DURACAK' 

Vali Süleyman Elban konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"Sadece ilk valilik görevi yaptığım yer olarak yada ömrümün bir yıldan biraz fazlasını geçirdiğim bir il olarak değil, kendi öz şehrim ve gönlümün yüreğimin bir parçası olarak Bilecik'i  hep hatırlayacağım. Hatırlamanın ötesinde hiç unutmayacağım. Hep aklımın bir köşesinde, yüreğimin köşesinde Bilecik olacak.

'ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Benim için de zor, biraz fazla duygu yoğunluğu içerisindeyim o yüzden bu süre zarfında bana hep destek olan hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Benimle birlikte gecesini gündüzüne katan tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz burada eğer bir şeyler  yapabilmişsek, bir şeyler yapmaya çalışmışsak başta yakın çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm arkadaşlarımız ve tüm Bilecik olarak beraber yapmaya, bir şeyler üretmeye çalıştık. Onun için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Benim sizlere geçmiş bir hakkım olduğunu düşünmüyorum ama varsa da helal ediyorum, helali hoş olsun sizlerin benim üzerimde çok hakkınız olduğunu düşünüyorum hakkınızı da bana helal edin inşallah" dedi.

unnamed-(10)-010.jpg

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1762 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.