BİR ARAYA GELDİLER

BİR ARAYA GELDİLER

Bilecik’te aylık olarak yapılan AK Partili Belediye Başkanları istişare toplantısında AK Parti Belediye Başkanları bir araya gelerek fikir alış verişinde...

A+A-

Bilecik’te aylık olarak yapılan AK Partili Belediye Başkanları istişare toplantısında AK Parti Belediye Başkanları bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.
Bilecik AK Parti İl Başkanlığı binasında, İl Başkanı Fikret Karabayık Başkanlığında yapılan istişare toplantısına; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalıçın,  Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, katıldı. Toplantıda belediye çalışmaları istişare edilerek karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunuldu. Belediye Başkanları projelerini anlatarak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantının ardından kısa bir açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “AK Parti’li Belediye Başkanları İstişare Toplantımızı İl Başkanımız Fikret Karabıyık Başkanlığında tamamladık. Birliğimiz daim olsun” dedi.

bsk--ak-parti-belediye-baskanlari-toplantisi-1-(2).jpg


Bu haber toplam 1859 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.