BİR KLİMALI DURAK DA YEŞİLKENT MAHALLESİNE

BİR KLİMALI DURAK DA YEŞİLKENT MAHALLESİNE

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde muhtelif noktalara yerleştirilen klimalı durakların bir yenisi de Yeşilkent Mahallesi’nde hastane önünde...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde muhtelif noktalara yerleştirilen klimalı durakların bir yenisi de Yeşilkent Mahallesi’nde hastane önünde yerini aldı.

Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince eski durak yerinden kaldırılarak hazırlanan alana yeni klimalı durak yerleştirildi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI klimalı durağın montajının tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada “ Soğuk kış günlerinin etkisini gösterdiği şu günlerde bir klimalı durakta Yeşilkent Hastane Durağımıza. Hemşehrilerim iyi günlerde kullansınlar inşallah” diyerek yoğun olarak kullanılan durağın hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha önce Ziraat Bankası’nın önüne, Orman Dairesi önüne, yeni sanayiye, Saraycık Caddesi üzerindeki Manişar Mevkii’ne, Yediler Mahallesi Çortuk Caddesi’ne ve yeni TOKİ’lere yerleştirilen klimalı duraklar özellikle soğuk kış günlerinde vatandaşların soğuktan korunacağı, dolmuş beklerken ısınabilecekleri birer mekân haline gelirken vatandaşların da takdirini topluyor.

klimali-durak-yesilkent-hastane-onu-3.jpg

Bu haber toplam 3624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum