BİR KLİMALI DURAKTA ÇARŞI MAHALLEYE

BİR KLİMALI DURAKTA ÇARŞI MAHALLEYE

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde muhtelif noktalara yerleştirilen klimalı durakların bir yenisi de Çarşı Mahalle Saksağan Dere mevkiindeki...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde muhtelif noktalara yerleştirilen klimalı durakların bir yenisi de Çarşı Mahalle Saksağan Dere mevkiindeki yerini aldı.

Ekiplerin yoğun çalışmalarının ardından, montaja hazır hale gelen alana daha sonra klimalı durak yerleştirildi. Çalışma boyunca ekiplerinin yanında bulunan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu Çarşı Mahalle’li vatandaşlar ile görüştü. Çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ile birlikte bölgede bulunan bir kahvehaneye giden Başkan Bakıcı burada vatandaşların taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı. Klimalı duraklar ve tüm kenti kapsayacak olan entegre su projesi hakkında bilgilendirme yapan Bakıcı,"Vatandaşlarımızın dolmuş beklerken her türlü hava koşulundan etkilenmemeleri için böyle bir çalışma başlattık,mahalle sakinlerimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi. Mahalleliler ile görüşen Başkan Bakıcı daha sonra yoğun programı nedeni ile mahalleden ayrıldı.

 

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.